Pedikyr i Vasastan

Ninas Naglar

Pedikyr i Vasastan

Ninas Naglar hjälper dig som behöver ansenlig hjälp med pedikyr i Vasastan. Det är inom detta och likartade områden som vår kompetens, erfarenhet och utbildning ligger. Många är de kunder som har kommit hit till Ninas Naglar och därmed erhållit mycket kvalitativa och noggrant utförda behandlingar inom pedikyr.

Vad har vi för kundgarantier?

På Ninas Naglar görs verkligen allt för dig som kund. Alla behandlingar görs med målet att du som kund skall bli 100 procent nöjd med allt. Om det trots detta är någonting som du inte riktigt är helt nöjd med, så vill vi att du påpekar detta. Detta gör att du kan få det som du inte är nöjd med åtgärdat. Allt sådant extra arbete kostar naturligtvis ingenting för dig som kund. Meningen är trots allt att du skall bli helt nöjd med din pedikyr.

Råd inför behandling

Du som inte riktigt är på det klara med hur och i vilken omfattning du vill ha hjälp, kan alltid fråga oss på Ninas Naglar om råd. Detta är självfallet en tjänst som vi hjälper dig med helt kostnadsfritt. Det är bara glädjande att du är intresserad av företaget, Ninas Naglar. Vi kan även tillsammans diskutera vilken behandling som passar just dig. Alla kunder som kommer till oss på Ninas Naglar kan räkna med ett professionellt och seriöst bemötande. Vi gör verkligen allt för att du skall trivas.

Du är än en gång välkommen till Ninas Naglar, ett företag som du kan lita på när det kommer till nagel-, hand- och fotbehandlingar.